petak, 26. veljače 2016.

ČAJ OD ORAHOVIH PREGRADAKA…Za šta je sve dobar?




VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokušaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme

Ovaj čaj djeluje protiv ovapnjenja koronarnih arterija, srčanih bolesti i temperature. Često suženje srčanih arterija odražava kronično otrovanje nikotinom.

Liječnik i pronicljivi prijatelji su bolesnika sa srčanim tegobama, tzv. anginom pektoris, već mnogo puta upozoravali da prestane pušiti, pa ipak je mnogome pušenje važnije od zdravlja, i uvijek iznova dobiva teške srčane napade.

Da li bi ikada više pušio, kad bi vidio da svaki napad ostavlja na njegovu srcu brazgotinu? Možda će svejedno i dalje tjerati svoje, dok mu ne odumre veći dio srca, a to znači da će dobiti srčani infarkt. Poslije višetjednoga mirnog ležanja i, možda, sretno završenog liječenja, u srcu će umjesto lijepoga, elastičnoga, crvenoga srčanog mišića ostati ružna, tvrda, bijela brazgotina.

Ako sve i prođe tako kako smo opisali, bolesnik je imao sreću, jer se vrlo često dogodi da srce na odumrlom mjestu gdje je bio infarkt pukne, tj. dođe do rupture srčanog mišića, a to znači — trenutačnu smrt. Međutim, brazgotine nisu nikakav srazmjeran nadomjestak za srčani mišić, pa jednog dana dođe do posljednjeg napada, do srčane kapi koja znači i konac života.

Takvo je srce upravo ispresijecano velikim i malim brazgotinama kao sjećanje na bolest, napade angine pektoris, bolesnikove patnje i njegovu nerazumnost, jer se nije mogao odreći pušenja koje ga je poslalo prerano u grob.

Nama se to neće dogoditi jer ćemo takav razvoj bolesti pokušati na svaki način spriječiti. U prvom redu, tko boluje od te bolesti, treba ostaviti pušenje ili ga svesti na najmanju mjeru. Mora se odreći alkohola i mesa. Tko se tome može oduprijeti, ima bolje izglede za liječenje.

Izvrstan se lijek nalazi u običnom orahu, u pregratku između jezgre. Od tih pregradaka pripremimo čaj. Navečer 4—5 pregradaka namočimo, a ujutro skuhamo kao čaj i natašte ga popijemo. Čaj treba trajno piti, a djeluje također protiv povišenoga tlaka i bolova u prsima.

Čaj od orahovih pregradaka djeluje uspješno i protiv vrućine koja je u vezi sa srčanim bolovima. Već se poslije prve šalice čaja opaža poboljšanje. Ako su bolovi trajni, treba i dalje uzimati čaj dokle god bolovi i vrućina ne prođu.
izvor:zanimljivoikorisno.com


Nema komentara:

Objavi komentar