četvrtak, 10. ožujka 2016.

Evo zašto Japanci ovo stavljaju u vodu prilikom kupanja

de
U Japanu, namakanje u vrućim prirodnih izvora je dragocjena razonoda koja tisućama godina tradicija za koju vjeruju da liječi.
To je zato što vruća voda ima niz terapijskih prednosti. Namakanjem u vrućim izvorima povećava protok krvi, cirkulaciju, metabolizam i apsorpciju esencijalnih minerala. Zvuči super do sada, ali čekajte-ima još! Ovakva voda može pomoći “liječenje kroničnih bolesti probavnog trakta, zatvor, dijabetes, giht, i bolesti jetre”.
Ali postoji jedan trik.
Oni u svoje kupke stavljaju himelajsku so.
Kada se otopi u zagrijanoj vodi ,  minerali ulaze u tijelo jednostavnim kupanjem u njima.
Osim toga, mineralna koncentracija i tople vode može  imati pozitivne učinke na vaše zglobove i mišiće, koji rade zajedno kako bi vam pomogli da se osjećate dobro.
Pregled u reumatologiju otkrila je daovakva  spa terapija mže  osloboditi bol donjeg dijela leđa, posebno na višim temperaturama.
Možete sebi napravite detox kupku kombiniranjem Epsom soli, morske soli, sode bikarbone, prizemlje đumbir i jabučnog ocata i eterično ulje po izboru, na svoju vodu. Ova kupka će smanjiti upalu, smanjiti tjelesne bolove, izlučuju toksine, smiruju rane, povećava cirkulaciju, omekšava kožu i još mnogo toga a pomoći će i u izlječenju kožnih bolesti i izbacivanje otrova iz tijela.!

Nema komentara:

Objavi komentar