utorak, 8. ožujka 2016.

Nesanica je poremećaj koji zahvaća veliki dio svjetske populacije-Imamo prirodni lijek koji će vam pomoći spavati i probuditi se osvježen i u dobrom raspoloženju!

Nesanica je poremećaj koji zahvaća veliki dio svjetske populacije, i to može ozbiljno utjecati na svakodnevnu rutinu osobe koje pate od nje. Ako ste jedan od onih nesretnih, ne brinite više: imamo prirodni lijek koji će vam pomoći spavati i probuditi se osvježen iu dobrom raspoloženju!
Ova nevjerojatna nesanica lijek sadrži samo tri prirodne sastojke i lako se priprema. Evo kako:
Sastojci 
1 žlica kokosovog ulja 
¼ žličice organskog meda 
1/8 žličice morske soli
Svi sastojci će djelovat na tijelo i um, i njihova kombinacija će EFEKTE na kortizol, što je razlog zašto ste patili poremećaja na prvom mjestu.
Za najbolje rezultate, preporučujemo konzumiranje lijek prije odlaska u krevet.Postoje dva načina pripreme je:
Opcija # 1 
Pomiješajte med i kokosovo ulje, zatim dodajte sol i dobro promiješajte. Uzmite kašiku smjese nakon toga popijte čašu vode
Opcija # 2 
možete konzumirati kokosovo ulje i med zasebno prije nego popijete čašu vode. Na kraju, dodati soli u čaši vode i popiti.
Ako se probudite tijekom noći, ponovo uzeti lijek, i vi ćete zaspati u nešto manje od sat vremena. Med je sladak, ali to ne uzrokuje povećanje razine šećera u krvi i čini da se zaspane lakše. On također pruža mozgu  potrebne količine jetre glikogen za pohranu, a nedostatak dovodi do povećane proizvodnje hormona kao što su kortizol i adrenalin, koji su hormoni stresa. Kada su prisutni u veće količine u organizmu, čto uzrokuju  probleme sa spavanjem.
Kokosovo ulje je zdrav sastojak koji oživljava tijelo i čini se osjećate puni, pomažući vam izbjeći glad i želju za hranom. To će spriječiti šećer u krvi  koji se poveća u noći, što je glavni razlog za nesanicu.
Morske soli će vam pomoći smanjiti nivo hormona stresa i osigurati energiju za tijelo.

Nema komentara:

Objavi komentar